Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Nyilatkozat

A “www.jomegoldas.hu“, illetve “Veszteg József és Partnerei” köszönti Önt weboldalain! Bízunk benne, hogy közvetlenül nálunk, a segítségünkkel, vagy akár közvetve megoldást talál problémáira, választ kap kérdéseire. Nagyra értékeljük, ha megosztja véleményét velünk, még akkor is, ha az nem, vagy nem mindenben egyezik a miénkkel. Weboldalainkat minden szempontból úgy igyekeztünk összeállítani és folyamatosan üzemeltetni, karbantartani, hogy azok megfeleljenek a mindenkori jogszabályi előírásoknak, társadalmi, üzleti normáknak, etikai elvárásoknak. Úgy gondoljuk, hogy mindezek is megalapozzák azt a bizalmat, amivel hozzánk fordulhat!

 

Adatkezelés

Weboldalainkon egyes tartalmi elemekhez megtekintéséhez vagy egyes funkciók igénybevételéhez szükséges, más esetekben lehetséges személyes és üzleti adatok megadása. Ilyenkor a tudomásunkra jutott információkkal és adatokkal minden esetben az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint járunk el. Egyes esetekben lehetővé tettük szolgáltatásaink és információközléseink anonim módón, vagy álnévvel történő elérését.

 

Szerzői jogok

A honlapunkon elérhető információk, adatok saját szellemi termékeink, azok jogvédelem alatt álnak, azért rájuk hivatkozni, máshol részben vagy egészben felhasználni csak az írásos hozzájárulásunkkal lehet – kérjük, éljen ezzel a lehetőséggel! Szerzői jogvédelem alatt álló tartalmat csak a jogtulajdonos engedélyével, illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelő hivatkozással jelenítünk meg. Mindenben irányadónak tarjuk a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. trv. előírásait.

 

Tartalom

Ügyfeleink minél jobb kiszolgálása, az érdeklődők minél jobb informálása érdekében folyamatosan fejlesztjük weboldalunk tartalmát, megjelenését, a bennük található információkat állandóan frissítjük. Ezért már előre jelezzük, hogy külön értesítés nélkül fenntartjuk a jogot weboldalaink tartalmi és funkcionális módosítására, bővítésére, kiegészítésre, meghatározott elemek részben vagy egészben történő törlésére. A weblapunkon megjelenő tartalmak, adatok és információk teljességére és időszerűségére törekszünk, de azokért felelősséget csak a velünk történt külön írásos egyeztetés után tudunk vállalni. Harmadik fél által az oldalainkon megjelenített tartalomért (hozzászólás, kérdés, vélemény, stb.) felelősséget nem vállalunk.

Ha a honlapunk tartalmával, funkcióival vagy szolgáltatásaival kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, azt elérhetőségeink valamelyikén jelezze (pl: info@jomegoldas.hu)! Köszönjük!

 

Hivatkozások, linkek

Weboldalunk számos külső hivatkozást, linket tartalmaz, illetve harmadik fél ilyet hozzászólásaiban, kérdéseiben, véleményében, stb. elhelyezhet. Ezek tartalmáért, következményeiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Ha a honlapunkon található hivatkozásokkal, linkekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, azt elérhetőségeink valamelyikén jelezze (pl.: info@jomegoldas.hu)! Köszönjük!

 

Szolgáltatásaink

Az általunk nyújtott szolgáltatások tárgyukat, így tatalmukat is tekintve egyediek, különbözőek, ezért a velük kapcsolatos, a tartalomra, a határidőre, a díjazásra vonatkozók információk csak tájékoztató jellegűek, azok részben vagy egészben nem tekinthetők ajánlatnak, azok nem kötelező érvényűek! Kérjük, adott ügyben, adott problémával elérhetőségeink bármelyikén külön keressen meg minket! A jó megoldással állunk a rendelkezésére!