A kapcsolatfelvételtől a szerződéskötésig

A kapcsolatfelvételre sorkerülhet leendő ügyfeleink megkeresése vagy a mi kezdeményezésünk nyomán. Az érdeklődőknek javasoljuk, hogy kérdéseiket, problémáikat, jelzéseiket a honlapunkon található “Kapcsolat” űrlapon, vagy az info@jomegoldas.hu E-mail címen küldjék meg nekünk.

A kapcsolatfelvétel után munkatársaink, előre egyeztetett időpontban felkeresik Önt, és részletes tájékoztatást adnak szolgáltatásaink tartalmáról, teljes folyamatáról és feltételeiről.

A tájékoztatás keretében bemutatjuk a felmerült problémákkal kapcsolatos vezető szakmai-piaci gyakorlatot, a versenytársak ismert megoldásait, a kompetenciáinkba tartozó módszereket, eszközöket, technikákat. Egyúttel javaslatokat teszünk a megoldáskeresés főbb irányaira és menetrendjére.

Előzetes tájékozódásunk és a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján dímentesen elkészítjük a vállalkozás “üzleti pillanatfelvételét”, a szervezet főbb folyamatainak gyors auditját, valamint a működés előzetes problématérképét.

Mindezek közös áttekeintése után tesszük meg végleges ajánlatunkat úgy, hogy az tartalmazza az adott probléma kezelésének és megoldásának stratégiai vonatkozásait is. Más szavakkal: csak olyan megoldást javasolunk az adott problémákra, amelyek illeszkednek a cég meglévő stratégiájához és/vagy a jövőre vonatkozó stratégiai terveihez.

Együttműködés a megbízás, a szerződés teljesítése alatt

Feltöltés alatt…

Tovább